Calendar
divider
Quick Links
divider

 

Central Junior High Vision Statement




Central Junior High, in partnership with parents and the community, seeks to instill in its students high standards of academic achievement, integrity, and responsible citizenship.  Our school is a place where all students are excited to learn, where teachers care for students, instruct them at the highest level, and inspire them to be life-long learners.




Warrior Announcements

yellow bar

NJHS INDUCTION CEREMONY

THURSDAY, MAY 1ST @ 6PM

IN THE CJHS GYMNASIUM


____________________________________________________

WE APPRECIATE OUR TEACHERS FOR ALL THEY DO!

TEACHER APPRECIATION WEEK

MAY 5TH THRU 9TH!!


____________________________________________________


BRIGHT LIGHTS, BIG CITY SEMI-FORMAL!

MAY 16TH

7:30PM – 9:30PM

 

____________________________________________________


MARK YOUR CALENDAR!

BEAUTIFICATION WORK DAY AT CJHS!!

MAY 17TH

 

____________________________________________________

 


FINAL EXAM SCHEDULE – June 2014

----Monday, June 2, 2014: Final Test Schedule with 90-minute test blocks

8:45-10:15           Period 1… 90-minute test block

10:15-10:20         Passing period

10:20-10:55        Period 2… 35-minute class

10:55-11:00         Passing period

11:00-11:35          Period 3… 35-minute class

11:35 – 12:05                      “A” Lunch           Café Central

12:10 – 1:00                       Period 4          (after “A” lunch) (1st half of test)

11:40 – 12:30                      Period 4          (before “B” lunch) (1st half of test)

12:30 – 1:00                       “B” Lunch            Café Central       

1:00-1:05             Passing period

1:05-1:40             Period 590-minute test block

1:40-1:45             Passing period

1:45-2:25             Period 6… 40-minute class (5 minutes for announcements)

2:25-2:30            Passing period

2:30-4:00           Period 735-minute class

----Tuesday, June 3, 2014: Final Test Schedule with 90-minute test blocks

8:45-9:20            Period 1… 35-minute class

9:20-9:25            Passing period

9:25-10:55          Period 2… 90-minute test block

10:55-11:00         Passing period

11:00-11:35          Period 3… 35-minute class

11:35 – 12:05                      “A” Lunch           Café Central

12:10 – 1:00                       Period 4          (after “A” lunch) (2ND half of test)

11:40 – 12:30                      Period 4          (before “B” lunch) (2ND half of test)

12:30 – 1:00                       “B” Lunch            Café Central       

1:00-1:05             Passing Period

1:05-1:45             Period 5… 40-minute class (5 minutes for announcements)

1:45-1:50             Passing period

1:50-3:20            Period 6… 90-minute test block

3:20-3:25            Passing period

3:25-4:00           Period 7… 35-minute class

----Wednesday, June 4, 2014: Final Test Schedule with 90-minute test blocks

8:45-9:20            Period 1…35-minute class

9:20-9:25            Passing period

9:25-10:00         Period 2… 35-minute class

10:00-10:05       Passing period

10:05-11:35          Period 3… 90-minute test block

11:35 – 12:05                      “A” Lunch           Café Central

12:10 – 1:00                       Period 4          (after “A” lunch)

11:40 – 12:30                      Period 4          (before “B” lunch)

12:30 – 1:00                       “B” Lunch            Café Central       

1:00-1:05             Passing Period

1:05-2:35             Period 540-minute class (5 minutes for announcements)

2:35-2:40            Passing period

2:40-3:15             Period 6… 35-minute class

3:15-3:20             Passing period

3:20-4:00           Period 790-minute test block

 

____________________________________________________